Serveis

Assessorament

A MOBLES ESTIL VALLES volem conèixer el client. El client necessita ser escoltat, comprès i atès. Podem pensar que només busquen mobles, alguna cosa material, però la veritat no és aquesta, sempre hi ha molt més, "el client busca el seu espai i no el vol virtual". Això és el que fem a MOBLES ESTIL VALLES: primer escoltem, assessorem i després ens posem a l'obra. Pensem que des de punts de vista diferents es pot millorar qualsevol idea. Perquè ens agrada assessorar? Perquè ens avalen més de 25 anys d'experiència en el moble, sobretot moble a mida i és per això que podem pensar, perquè coneixem el nostre mercat, perquè seguim creixent, perquè ens adaptem als temps.

 

Projectes a mida 3D

És curiós que ràpid han passat 20 anys. Abans en MOBLES ESTIL VALLS es presentaven els projectes als nostres clients dibuixats a llapis en blanc i negre en una taula de dibuix i ara els oferim la possibilitat de poder imaginar de forma precisa l'acabat final de la seva cuina, bany, habitació, menjador, en definitiva, qualsevol estada de la seva llar o negoci a tot color com si ho veiés en fotografia.

Les dues maneres de presentar els projectes són creatives, però el pas del temps ha fet les presentacions siguin més reals afavorint a que el client tingui una millor idea del que estem parlant.

Presentació 1996

Presentació 2017

Finançament

Fins 12 mesos sense interessos més comissió d'obertura.