Qui som

MOBLES ESTIL VALLES es va fundar en 1992 amb una llarga trajectòria com a fabricant de mobiliari. Aprofitant la nostra àmplia experiència, en 2006 vam inaugurar el nostre propi estudi de disseny d'interior i venda de mobiliari.

A causa del creixement de l'empresa i volent mantenir el nostre nom, en 2015 es converteix a MOBLES ESTIL VALLES DECORACIÓ, S.L. on comptem amb un showroom de 100m2 situat a Santa Perpètua de Mogoda, el qual neix amb la intenció d'atendre les necessitats d'assessorament de tots aquells consumidors particulars o professionals que busquin solucions d'interior per a qualsevol tipus de projecte, ja sigui de la llar o de contract, adaptant-nos al pressupost del client.

A MOBLES ESTIL VALLES DECORACIO, S.L. disposem d'una exposició on es representen els productes que més ens demana el client, dormitori juvenil, sala d'estar, cuina, armaris, vestidors, baixos escales, abuhardillats, de la mateixa manera disposem d'un equip d'industrials i muntadors professionals que ens ajuden a realitzar i acabar tots els projectes.

Volem facilitar la vida al client tenint en compte el temps del qual disposa sense necessitat que el client es desplaci.

Què necessitem del client?

· Conèixer els seus gustos.

· Conèixer les seves necessitats,

· Conèixer els seus dubtes.

A partir d'aquí nosaltres li assessorarem des de la nostra experiència per aportar solucions.